EDIF. PRÍNCIPE, S/N - PSO. MARÍTIMO LOS BOLICHES FUENGIROLA (MÁLAGA) - 952 58 34 76
Trefpunt Fuengirola
Idiomas Banderas English Nederlands

Welkom op de website van ons restaurant Trefpunt in Fuengirola

In 1994 hebben wij, Kees en Marjolein, restaurant Trefpunt overgenomen, nadat wij op meerdere plaatsen aan de spaanse kust horeca gelegenheden hadden bekeken. Wij kozen voor Fuengirola vanwege het goede klimaat, ook in de winter maanden.

Trefpunt is een gezellig, niet zo´n grote gelegenheid, aan de boulevard van Los Boliches. Een gezellige boulevard in Fuengirola. Ideaal om een kopje koffie te drinken of te lunchen en dat te combineren met een wandeling over de ruim 7 kilometer lange boulevard (we zitten bijna in het midden). Het strand is hier erg breed en er zijn verschillende gelegenheden die zonnebedjes en parasols verhuren, maar ook volop ruimte als je niet wilt huren. De zee is niet direct erg diep dus ook ideaal voor kleinere kinderen. Het strand is hier ook voorzien van een groot klimrek en sportapparaten. Het hele jaar door spelen hier groepjes beachvolley of voetbal.

Marjolein als gastvrouw en Kees als gastheer en kok van restaurant Trefpunt proberen het iedereen zoveel mogelijk naar de zin te maken.

In 2013 hebben wij opnieuw gemeubileerd en binnen opgeknapt. Wij nodigen  jullie uit om te ontspannen en te genieten van het lekkere eten en de gezellige sfeer.

  • Café Plus (koffie of thee met mini chocolade cake en gesuikerde vruchtjes) of koffie of thee met een stuk hollandse appeltaart? Misschien heeft Kees wel net weer een lekkere cake gebakken?
  • Een biertje, wijntje of frisje met een lekkere tapa?
  • Een laat ontbijt of lunch waarbij er gekozen kan worden uit tosties, broodjes, uitsmijters, omeletten of Kees zijn specialiteit: eigen gebakken pannenkoeken, Een warme maaltijd van de kaart (vanaf 9 euro) tot overheerlijke ierse tournedos of verwen u zelf met het 3 gangen menu van Kees!

In de afgelopen 20 jaar hebbben we vele nationaliteiten en alle leeftijden mogen verwelkomen.

Bent u de volgende?

©Trefpunt Restaurant · web design Infosur Publigestión, S.L.